MMOMinion
New Settings Profiles System - Printable Version

+- MMOMinion (http://www.mmominion.com)
+-- Forum: MMOMinion (http://www.mmominion.com/forum-140.html)
+--- Forum: News & Announcements (http://www.mmominion.com/forum-141.html)
+--- Thread: New Settings Profiles System (/thread-20879.html)

Pages: 1 2


RE: New Settings Profiles System - tiggercc - 07-24-2018

can we have multiple default profiles from different account settings in minionapp. like this pic ,we can have 4  default profiles for 4  account settings.


RE: New Settings Profiles System - fxfire - 07-26-2018

That makese no sense to me.
You have 4 accounts there and you want 4 profiles, meaning you want a different settings profile for each of these accounts ? So just create 4 Settings profiles ingame in the bot and that's it.
Maybe I don't understand something, but I don't see a problem right now.


RE: New Settings Profiles System - velad75000 - 07-26-2018

i cant see these profile in my account for some reason it's fully updated also. i also have this issue where all my skill manager adjustment i do get reset to default with every update, thought it would get fix if i made a new account but it didnt. can you help me with this?


RE: New Settings Profiles System - tiggercc - 07-26-2018

You have 4 accounts there and you want 4 profiles, meaning you want a different settings profile for each of these accounts ? So just create 4 Settings profiles ingame in the bot and that's it.
yes .
but if i changed character(new character) ,so the new character will use the default profiles, and all new character from these 4 accounts are the same settings (the same severs and ..). its not i want .

i want to new character auto use my own profiles, and not select it by hand (the old system will use it if you used it at the last time,so i want to new system also keep this function).

i only need a memory function for new character in settings system .


RE: New Settings Profiles System - fxfire - 07-27-2018

(07-26-2018, 02:01 PM)velad75000 Wrote:  i cant see these profile in my account for some reason it's fully updated also. i also have this issue where all my skill manager adjustment i do get reset to default with every update, thought it would get fix if i made a new account but it didnt. can you help me with this?

you cannot modify the default profiles. if you want to do that, make a copy of them and rename it


RE: New Settings Profiles System - velad75000 - 07-27-2018

(07-27-2018, 08:20 AM)fxfire Wrote:  
(07-26-2018, 02:01 PM)velad75000 Wrote:  i cant see these profile in my account for some reason it's fully updated also. i also have this issue where all my skill manager adjustment i do get reset to default with every update, thought it would get fix if i made a new account but it didnt. can you help me with this?

you cannot modify the default profiles. if you want to do that, make a copy of them and rename it

I made a new profile with a new name from the create profile option in the bot, but its still the same story. every time it gets updated it goes to default(all the skills in the new profile resets in to what the default profile have).

am i doing something wrong?
if you can tell me where are all the profiles are saved at so i can keep a copy of the one i customized so i can work around every time this happen maybe?


RE: New Settings Profiles System - tiggercc - 08-02-2018

good new system !


RE: New Settings Profiles System - Kugata - 08-23-2018

New settings glitching with the FATE white list
If you have white list better delete everything and add FATEs back
Probably Black List not working too