MMOMinion
Can someone guide me on how to make this? - Printable Version

+- MMOMinion (https://www.mmominion.com)
+-- Forum: FFXIVMinion (https://www.mmominion.com/forumdisplay.php?fid=87)
+--- Forum: [DOWNLOADS] Addons, Lua Modules, Navigation Meshes.. (https://www.mmominion.com/forumdisplay.php?fid=90)
+---- Forum: I Need Help with LUA coding! (https://www.mmominion.com/forumdisplay.php?fid=104)
+---- Thread: Can someone guide me on how to make this? (/showthread.php?tid=5340)



Can someone guide me on how to make this? - Tompost - 12-06-2013

I jsut want to make a module with only these:
http://i.imgur.com/gmW3W8P.jpg
All I want to do is to be able to change skill profiles and bot mode really quickly.
THanks!


RE: Can someone guide me on how to make this? - Tompost - 12-11-2013

So is it impssible? So that when you start the bot, the box would get ticked also, and when you change profile, the profile in skillmanager will change also.


RE: Can someone guide me on how to make this? - loz100loz - 12-11-2013

id try to help but i dont get what you are asking help for


RE: Can someone guide me on how to make this? - Tompost - 12-11-2013

Right now, this is what my FFXIV screen has:
http://i.imgur.com/BkTwq4r.jpg
Out of all the different options, the only ones which I actually need is the changing profile from skill manager, and changing bot mode and the bot enabled box from FFXIV minion window. I want to make a small addon that just contains those 2, ex:
http://i.imgur.com/2x0siAj.jpg
The box would be ticked when we start the bot with Ctrl + S, just like the FFXIVMinion window, and changing the skill profile in the addon would also change the skill profile selected in Skill Manager.

Basically, take 2 functions from the FFXIVMinion, and make a simple addon to only show that.


RE: Can someone guide me on how to make this? - ymko - 12-12-2013

That's fairly possible and shouldn't be hard to do,

just write a man in the middle module that would add the necessary GUI field.
make a variable SMProfileName inside your module.
if SMProfileName ~= to actual profile name in SM then
SMProfileName = actual profile name
gui variable = profile name
end

in GUI update set both actual profile name(SM) and SMProfileName to the new value..


job done ;)


RE: Can someone guide me on how to make this? - Tompost - 12-15-2013

Do you think you can make that for me? I have no prior experience so :\


RE: Can someone guide me on how to make this? - Ace - 12-16-2013

When servers come back up, I'll probably add this onto my addon, it's something I want anyway.