Posts: 264
Threads: 23
Joined: Sep 2015
11-14-2015, 01:58 AM
(This post was last modified: 11-14-2015, 02:05 AM by zeleniy.)
Delete this. Found solution.
Posts: 2,921
Threads: 12
Joined: Sep 2014
11-14-2015, 02:04 AM
(This post was last modified: 11-14-2015, 02:06 AM by sebbs.)
show me the code your using
Heres one I made earlier that works fine
Code:
["tasks"] = {
[301] = {
["type"] = "botany";
["timeout"] = 2000;
["minlevel"] = 51;
["maxlevel"] = 60;
["radius"] = 200;
["whitelist"] = "4";
["item1"] = "Rainbow Cotton Boll";
["skillprofile"] = "(Gather) Leveling";
["mapid"] = 397;
["pos"] = {
["x"] = -171.10908508301;
["y"] = 85.430541992188;
["z"] = -218.21141052246;
};
["usecollect"] = false;
};
[302] = {
["type"] = "botany";
["timeout"] = 2000;
["minlevel"] = 51;
["maxlevel"] = 60;
["radius"] = 200;
["whitelist"] = "4";
["item1"] = "Rainbow Cotton Boll";
["skillprofile"] = "(Gather) Leveling";
["mapid"] = 397;
["pos"] = {
["x"] = -167.10908508301;
["y"] = 86.430541992188;
["z"] = -213.21141052246;
};
["usecollect"] = false;
};
[303] = {
["type"] = "botany";
["timeout"] = 2000;
["minlevel"] = 51;
["maxlevel"] = 60;
["radius"] = 200;
["whitelist"] = "4";
["item1"] = "Rainbow Cotton Boll";
["skillprofile"] = "(Gather) Leveling";
["mapid"] = 397;
["pos"] = {
["x"] = -155.10908508301;
["y"] = 91.430541992188;
["z"] = -345.21141052246;
};
["usecollect"] = false;
};
[304] = {
["type"] = "botany";
["timeout"] = 2000;
["minlevel"] = 51;
["maxlevel"] = 60;
["radius"] = 200;
["whitelist"] = "4";
["item1"] = "Rainbow Cotton Boll";
["skillprofile"] = "(Gather) Leveling";
["mapid"] = 397;
["pos"] = {
["x"] = -188.10908508301;
["y"] = 92.430541992188;
["z"] = -400.21141052246;
};
["usecollect"] = false;
};
[305] = {
["type"] = "botany";
["timeout"] = 2000;
["minlevel"] = 51;
["maxlevel"] = 60;
["radius"] = 200;
["whitelist"] = "4";
["item1"] = "Rainbow Cotton Boll";
["skillprofile"] = "(Gather) Leveling";
["mapid"] = 397;
["pos"] = {
["x"] = -330.10908508301;
["y"] = 79.430541992188;
["z"] = -304.21141052246;
};
["usecollect"] = false;
};
[306] = {
["type"] = "botany";
["timeout"] = 2000;
["minlevel"] = 51;
["maxlevel"] = 60;
["radius"] = 200;
["whitelist"] = "4";
["item1"] = "Rainbow Cotton Boll";
["skillprofile"] = "(Gather) Leveling";
["mapid"] = 397;
["pos"] = {
["x"] = -330.10908508301;
["y"] = 79.430541992188;
["z"] = -304.21141052246;
};
["usecollect"] = false;
};
you cant use high priority and you cant use complete conditions.
Posts: 180
Threads: 29
Joined: Jul 2014
(11-14-2015, 01:58 AM)zeleniy Wrote: Delete this. Found solution.
Curious about the original post. Would have been better to leave for others to read.
Posts: 8
Threads: 1
Joined: Nov 2015
11-22-2015, 09:50 AM
(This post was last modified: 11-22-2015, 10:32 AM by eoriez.)
(11-16-2015, 06:33 PM)tadeus Wrote: (11-14-2015, 01:58 AM)zeleniy Wrote: Delete this. Found solution.
Curious about the original post. Would have been better to leave for others to read.
agreed. starting to look into possibly making my own and the original question might have helped me.
I hope this isn't a stupid question but how do I find the XYZ coordinates?
Never mind. I found out where to get the XYZH coords. In the bot's LuaModules drop down, you can get the XYZH location from the teleporter.
Posts: 2,172
Threads: 65
Joined: Oct 2013
the Dev module has more/better information.