Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bot TP and idles in town after a while when selecting Grind with default profile
#1
As title say - I bought trial version first, when selecting 'Grind' and default class profile, after a while the bot TPs back in town and idles until the bot is stopped and restarted.

This happened with different classes (Bard, Thaumaturge, and Summoner), interval doesn't seem to be fixed, it will do this after a couple hours, sometimes less, sometimes more.

Any idea what's wrong? Thanks
Reply
#2
http://www.mmominion.com/thread-16668.html
 Like my work or want something added?
Consider Donating
Reply
#3
Star 
(05-15-2019, 01:44 PM)sebbs Wrote:  http://www.mmominion.com/thread-16668.html


Sorry, here it is. 


[Image: A5kQh8j.jpg]
Reply
#4
Did you change the auto grind map options?
If you turn it off move to a map and start it does it stay there?
 Like my work or want something added?
Consider Donating
Reply
#5
(05-16-2019, 10:52 AM)sebbs Wrote:  Did you change the auto grind map options?
No, all default.

If you turn it off move to a map and start it does it stay there?
No it starts tp-ing elsewhere then grinding.
Reply
#6
Default grind wont move map itself if you have auto level off.
You must have something else installed making it grind other maps?
 Like my work or want something added?
Consider Donating
Reply
#7
I have not installed anything else, I think there was some confusion with my previous answer, here's come clarification:


Did you change the auto grind map options?
No, all default as it was when installed and auto-level was always on.

If you turn the bot off move to a map and start the bot does the bot stay there?
No it starts tp-ing elsewhere then grinding.

thanks
Reply
#8
Not turn the bot off.
Auto grind option.

Turn it off and move to a map.
Then see if it moves away again or stays there.
 Like my work or want something added?
Consider Donating
Reply
#9
(05-16-2019, 03:39 PM)sebbs Wrote:  Not turn the bot off.
Auto grind option.

Turn it off and move to a map.
Then see if it moves away again or stays there.

I tried two things:
- [BUG] Bot tp to Luminosa and stop working > Turn off bot > Turn off Auto-level mode > Move to map Not tp-ing, stays in the zone> Turn on bot Not tp-ing, stays in the zone

- [BUG] Bot tp to Luminosa and stop working > Turn off bot > Turn off Auto-level mode > Move to map Not tp-ing, stays in the zone> Turn on bot and auto-level tp-ing to next grind zone
Reply
#10
so it would be the auto grind telling you to go to that map.

can you copy and paste it here please
 Like my work or want something added?
Consider Donating
Reply
 


Forum Jump:


Users browsing this thread: 4 Guest(s)

We help you win the game.

FFXIV Bot, GW2 Bot and More.